AVIS LEGAL
Els continguts i informació trobats a https://llachtransport.cat s'ofereixen amb caràcter exclusivament divulgatiu, sense cap tipus de responsabilitat sobre la seva veracitat o exactitud.
Els texts, imatges, sons i resta de continguts inclosos dins aquest lloc web són propietat exclusiva de https:// llachtransport.cat o dels seus llicenciands. Les pàgines d'internet de https:// llachtransport.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de les quals no es pot controlar el seu contingut. En conseqüència, tampoc es poden assumir responsabilitats pel contingut de les pàgines de tercers.

DRETS d'AUTOR
Els continguts originals de la web es regeixen sota la llicència Creative Commons BY-NC-SA (Reconeixement - No Comercial - CompartirIgual)

LOPD
Per accedir a alguns dels serveis que https:// llachtransport.cat ofereix és necessari registrar-se i proporcionar algunes dades de caràcter personal. Segons el que estableix la Ley Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protección de Datos de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complimentació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractats en els fitxers de llachtransport per tal d'oferir-li els nostres serveis. Ens comprometem a que aquestes dades es faran servir exclusivament per als nostres serveis i NO es cediran o vendran a tercers. 
En conseqüència, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta mitjançant email a 76jordillach@hotmail.cat 

CESSIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Els autors es comprometen a no comunicar les dades de caràcter personal subministrades per la persona interessada per cap mitjà i a no vendre, ni llogar, ni cedir les dades personals dels usuaris del formulari de demandes a cap empresa o entitat pública o privada sense el consentiment del titular de les dades. En tot cas, les dades personals només seran cedides als òrgans judicials i a autoritats administratives si una llei ho estableix preceptivament.

LSSI
La web https:// llachtransport.cat és editada per un grup d'alumnes de l'institut Salvador Espriu (Passeig Folch i Torres, 4; Salt - 17190; amb motiu del concurs WebsAlPunt. 

Nom:Robert Mundet Llach i Alberto Carlos Ailisoaie, dels components
Adreça: Institut Salvador Espriu - Passeig Folch i Torres, 4 - 17190 Salt
Email: robert.mundet@iessalvadorespriu-salt.cat
    alberto.carlos@iessalvadorespriu-salt.cat

Llengües